Yksi tämänpäiväisistä löydöistäni saa kunnian olla ensimmäinen blogimerkintäni kirpparilöydöistä, koska se vaan on niin horror :D

Tämä pupu, joka muuten by the way on patakinnas , löytyi syöpäyhdistyksen kirpparilta. Tuotteessa ei ollut hintaa, mutta heti nähdessäni sen tiesin, että olisin valmis maksamaan siitä aika paljon. (Paljon minun haitarilla olisi ollut tässä tapauksessa jotain 5-10e.) No, paljoa ei tarvinnut uhrata, myyjä ehdotti hinnaksi euroa, minä "tingin" että no onhan tämä nyt niin hieno että voin maksaa 1,50e. Pupu sai siis ehdottomasti uuden kodin meidän keittiöstä, joka on myös osittain punainen.

Vasta kotona huomasin, että pupulle oli jo toinen punainen pupukaveri odottamassa, aivan pikkuruinen sellainen, sen löysin kesällä rompetorilta. Muistaakseni tämä minipupu maksoi viisikymmentä senttiä tai jotain.


Meillä on kaksi oikeatakin pupua, ja niistä johtuen minusta on tullut ihan pupufriikki; kaikki pupuaiheinen on aina huomion arvoista. Noista elävistä riiviöistäkin joutuu myös ehkä täällä kirjoittamaan, kun ne niin paljon tuovat jutunaihetta elämääni.

Ja nyt kun tämä pupufriikkeys tuli puheeksi, niin pakko kertoa ei-kirppari-löydöstä, joka oli pakko ostaa, koska se oli pupuaiheinen. Pari viikkoa sitten ostin Aarikan pupu-heijastimen, joka on niin ihqu, että pitänee siitäkin näppäistä kuva muistaessa.