Viime päivinä olen ulkoiluttanut taimia enemmän tai vähemmän joka päivä. Niinä päivinä, kun lähden aikaisin töihin, en kyllä viitsi kukonlaulun aikaan raahailla purnukoita pihalle. Toivottavasti äkkiä koittaa se aika, että edes osa pärjää yötkin ulkona.

Pientä täydennystä on tullut hankittua varastoihin: yhtenä päivänä ostin niitä retiisin ja salaatin siemeniä. Jotka siis kylvän suoraan parvekkeelle tai palstalle. Pienen multapussin ostin ohimennessäni ruokakaupasta, ja tänään vielä pari pienehköä parvekelaatikkoa. Toinen on samanlainen kuin vanha loota, ja toinen sopii passelisti telineeseen, jonka olen joskus kirpputorilta haalinut. Kauppa, josta nuo parvekelaatikot ostin, on lopettamassa, ja lähes kaikki tuotteet olivat -30%. Yhteensä lootat maksoivat ehkä kolmisen euroa. Jos ystävä tuo vielä montakin laatikkoa minulle lainaan, joudun ehkä sijoittamaan osan parvekekaiteen ulkopuolelle, hih! :)

Soitin tänään sinne paikkaan, jossa vuokraavat noita puutarhapalstoja. Kuulemma jako on viikolla 21, eli parin viikon päästä. Ihan hyvä ettei aiemmin, minulla on kamalasti työhön ja muuhun liittyviä hommia hoidettavana kuun puoleenväliin mennessä. Jos saisin palstan nyt, niin kaivelisin siellä varmasti kaiket illat, viis välittämättä muista velvollisuuksista...